Nieuwe datum!

Grenzen en Verlangens

Zaterdag 3 oktober, Utrecht

Ervaringen van deelnemers:

“Ik heb geleerd hoe in aanraking mijn grens voelt en dat deze kan en mág veranderen”
~
“Ik neem mee uit de workshop dat een volmondig ‘nee’ een bevrijding kan zijn en dat ik mag terugkomen op een ja, of een nee”
~
“Ik zou de workshop aanraden aan iedereen die in een veilige omgeving kennis wil maken met tantra en zelfonderzoek wil doen”

Waar verlang jij het meest naar op dit moment?
Waar trek jij je verlangen terug en waar mag het voluit stromen?
Hoe voel je dat je iets echt wel of niet wilt?

Verlangen is iets oneindig moois. Wanneer al je verlangens er helemaal mogen zijn, zal je ontdekken hoe dit je leven makkelijker, veelzijdiger, sensueler en rijker kan maken.
In deze workshop zullen we met speelse oefeningen vanuit de Tantra en de Wheel of Consent gaan onderzoeken hoe je je wensen en grenzen kunt herkennen en erkennen.

We nodigen je graag uit voor deze dag en de gelegenheid om met zelfonderzoek, verbinding en aanraking het thema Verlangen in te duiken.

In deze workshop leer je:

– Verlangens en grenzen opmerken, waarderen en vertrouwen
– Hoe je bij jezelf kunt blijven in contact met een ander
– Ontdekken dat je altijd een keuze hebt
– De moed vinden om te vragen om wat je wilt
– Veiligheid voelen om je grenzen aan te geven
– Een ‘nee’ transformeren van een pijnlijke afwijzing naar een mooi cadeau

Voor wie?

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar hoe je kunt omgaan met verlangens en grenzen, en dit binnen een veilige setting wil onderzoeken. Ervaring met tantra of The Wheel of Consent is niet nodig. Voor de mensen met ervaring zullen de oefeningen genoeg uitdaging bieden voor verdere verdieping en bewustwording.

Door wie?

Irene Buur
In 2014 kwam Irene in aanraking met lichaamsbewustzijn door dansen, waarna ze de wereld van tantra en de Wheel of Consent is ingerold. Niet alleen haar relaties en vriendschappen werden rijker, ook in haar werk en in het dagelijks leven kon ze meer creëren wat bij haar past. De laatste jaren heeft ze zich ontwikkeld tot lichaamsgerichte coach en geeft ze workshops en 1-op-1 sessies waarin self-empowerment centraal staat. Irene inspireert je om steeds opnieuw te kiezen voor wat bij jou het beste past, ook in contact met anderen.

Ron Jolij
Ron is ruim 5 jaar geleden op het pad van tantra en zelfbewustzijn terecht gekomen en was meteen verkocht. De laatste jaren is hij hier dan ook steeds intensiever in gedoken. Spiritualiteit benadert hij op een nuchtere wijze: ‘onderzoekend naar nieuwe ervaringen, maar alleen dat geloven wat je zelf ervaren hebt’. Deze visie is ook duidelijk aanwezig in workshops, waarin hij, binnen een veilige setting, deelnemers vooral wil laten ervaren en elke ervaring welkom laat zijn.

Praktisch

Wanneer en waar?
Datum: zaterdag 3 oktober 2020
Tijd: 10.00 – 17.00 uur, inloop 9.45 uur
Locatie: Utrecht (adres volgt in e-mail na aanmelding)

Investering?
Super early bird t/m 26 augustus: 45 euro
Early bird t/m 6 september: 50 euro
Daarna: 60 euro

Couple/Bring a friend (2 tickets)
Early bird t/m 6 september: 90 euro
Daarna: 110 euro

Er is plek voor max 8 deelnemers, dus wacht niet te lang!

We hebben gekozen voor een kleine groep, zodat we ons aan de corona-maatregelen kunnen houden, en omdat we het belangrijk vinden om ruimte voor persoonlijke aandacht te kunnen bieden.
We geven de workshop in het Nederlands.
In deze workshop blijven de kleren aan.

Hoe kun je je aanmelden?
Koop je ticket hier:
https://www.chipta.com/tickets/event/30739/workshop-grenzen-en-verlangens/

Grenzen en Verlangens heeft nu ook een eigen website!
Bekijk hem hier  >>  www.grenzenenverlangens.nl