Workshops

Introductie & Verdieping

“Ik heb de workshop mogen meemaken en vind dat Irene op een hele nuchtere en zachte manier weet in te tunen en iedereen kan betrekken. Ik had een gejaagde dag en dacht eigenlijk wat ga ik nou voor workshop doen? Die tijd had ik hard kunnen gebruiken. Tot we startte en door een fijne opbouw van oefeningen en interactie lande ik bij mezelf. Delen voelde veilig en inspirerend. Er is eigenlijk minimale aanraking nodig om al zoveel meer connectie te maken. Ik kan nu wat makkelijker vertragen en het helpt me om af en toe duidelijker te voelen wat ik echt wil.”

Iris, 30 jaar
na de introductieworkshop Yoni-Aandacht

Yoni-Aandacht

Aandacht, zonder oordelen of einddoel, kan zo’n verschil maken in hoe je iets ervaart. Tijd nemen, om contact maken met jezelf, je lichaam, en je bekkengebied. Je bekken vormt je basis; de kern van wie je bent. Als je daar meer in contact mee staat, wordt het makkelijker om te voelen wat je wilt, en om je grenzen aan te geven.

Het bekken is ook een plek waar we veel spanning kunnen opslaan. Dit kan leiden tot bijv. minder zin in seks of bijvoorbeeld pijn bij het vrijen. Aandacht voor wat er in het moment in jou leeft, kan dit soort patronen doorbreken.

Aan de hand van laagdrempelige oefeningen in aandacht en aanraking gaan we hiermee aan de slag. Dit kan gewoon met kleding aan.

Nieuwsgierig?

Kom het ervaren tijdens de online introductieworkshop op woensdag 23 december 2020 om 19.30 – 21.00 uur.

Of misschien wil je het liever in een 1 op 1 sessie ervaren.

Wat….als er niks hoeft?

Aanraking met Aandacht

Zijn met jezelf, met aandacht en aanraking. In een tijd waarin knuffels en fysiek contact met anderen schaarser is dan ooit, nodig ik je uit om die ene persoon te vragen om je de tijd, aandacht en aanraking te geven die je nodig hebt. Iemand die er altijd voor je is en die jou als geen ander kent.

Yes, dat ben jezelf. Hoe handig is dat.
In deze introductieworkshop gaan we met laagdrempelige oefeningen ontdekken hoe aanraking voor je is en hoe aanraken met aandacht een verschil kan maken in je ervaring.

Nieuwsgierig?

Kom het ervaren tijdens de online introductieworkshop op dinsdag 22 december 2020 om 19.30 – 21.00 uur.

Of misschien wil je het liever in een 1 op 1 sessie ervaren.